Οι αναγνώστες της Dpreview επέλεξαν την καλύτερη μηχανή για το 2014


Οι αναγνώστες της Dpreview επέλεξαν την καλύτερη μηχανή για το 2014

Για πρώτη φορά είχαμε δύο μηχανές που ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση συγκεντρώνοντας κάθε μία από 17.2% των ψήφων (η διαφορά τους ήταν μερικές ψήφοι – δεν ανακοινώθηκε ποια από τις δύο είχε την απόλυτη πρωτιά). Πρόκειται για τις Nikon D750 και Sony A7 II.
Η Dpreview ανακοίνωσε ότι και οι δύο μηχανές θα λάβουν από κοινού το βραβείο του καλύτερου φωτογραφικού προϊόντος για το 2014.

dpreview-winners-2014

Φιναλίστ της ψηφοφορίας ήταν η Fujifilm X-T1 και ο φακός Sigma 50mm F1.4 DG HSM | A συγκεντρώνοντας 15.8% και 11.3% των ψήφων αντίστοιχα.

dpreview-runner-up-2014

dpreview-runner-up-2014-1

Πως σας φαίνονται οι επιλογές των αναγνωστών της Dpreview;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Dpreview
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!