Drift Stealth 2, ανακοινώθηκε η μικρότερη action camera της εταιρείας


Drift Stealth 2, ανακοινώθηκε η μικρότερη action camera της εταιρείας

Η Drift Stealth 2 ζυγίζει 97 γραμμάρια και έχει διαστάσεις 80 x 42.6 x 27.4 χιλιοστά, είναι αδιάβροχη και ανθεκτική σε σκόνη και χαμηλές θερμοκρασίες.
Καταγράφει Full HD video 1080p στα 30 fps ή HD video 720p στα 60fps και διαθέτει φακό με γωνία λήψης 135 μοιρών που μπορεί να περιστραφεί 300 μοίρες. Μπορεί να καταγράψει φωτογραφίες στα 12 megapixels με ταχύτητα 3 καρέ το δευτερόλεπτο. Επιπλέον έχει οθόνη 1.3″ και μικρόφωνο και δέχεται microSD κάρτες μνήμης.
Λειτουργεί με μπαταρία 1500 mAh, διάρκειας 3 ωρών, έχει WiFi (με δωρεάν εφαρμογή για Android και iOS), δυνατότητα Time Lapse λήψεων (σε ανάλυση 3 megapixels) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Car DVR κάμερα.

Η Drift Stealth 2 πωλείται στην τιμή των 249 δολαρίων.

Drift Stealth 2-2

Drift Stealth 2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Drift
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!