Ανακοινώθηκαν οι νικητές του Drone Aerial Photography Contest 2015


Ανακοινώθηκαν οι νικητές του Drone Aerial Photography Contest 2015

Πάνω από 5.000 συμμετοχές από όλον τον κόσμο από επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους δυσκόλεψαν την κριτική επιτροπή, η οποία αποτελούνταν από 2 καταξιωμένους φωτογράφους του National Geographic.

Τα έπαθλα πρόσφεραν μεγάλες εταιρείες στον χώρο της φωτογραφίας και των drones όπως οι National Geographic, Kodak, Parrot, Go Pro, Hexo+, Picanova, Hobbico και Adobe.

Μεγάλος νικητής στην κατηγορία “Places” (τοποθεσίες) είναι ο Ricardo Matiello με την εικόνα “Above the mist“, εικόνα στην Maringá, Paraná της Βραζιλίας, εικόνα η οποία κέρδισε και στην κατηγορία “Popular Prizes”, συγκεντρώνοντας τα περισσότερα likes.

1st-Prize-Category-Places-Above-the-mist-Maring---Paran---Brazil-by-Ricardo-Matiello

Στην δεύτερη θέση της κατηγορίας “Places” βρέθηκε ο Wanaiifilms με την εικόνα “Mont Saint Michel“, στην Νορμανδία της Γαλλίας.

DCIM100GOPROG0019097.

Την τρίτη θέση της κατηγορία “Places” κατέλαβε ο byAnders@andersa.com με την εικόνα “Tulip fileds” στην Ολλανδία.

3rd-Prize-Category-Places-Tulip-fileds-by-Anders@andersa.com_

Στην κατηγορία “Nature” (φύση) νικητής αναδείχτηκε ο Tahitiflyshoot με την εικόνα “Snorkeling with sharks“, που τραβήχτηκε στην Γαλλική Πολυνησία, στο νησί Tahiti, Moorea.

1st-Prize-Category-Nature-French-Polynesia-by-Tahitiflyshoot-

Δεύτερη εικόνα στην κατηγορία “Nature” είναι η “La Jolla” του kdilliard, που τραβήχτηκε στην πόλη Σαν Ντιέγκο των Η.Π.Α.

2nd-Prize-Category-Nature-La-Jolla-by-kdilliard

Στην τρίτη θέση στην κατηγορία “Nature” πήρε ο Marama Photo Video με την εικόνα “Lost island, Tahaa, French Polynesia“, στο νησί Tahaa της Γαλλικής Πολυνησίας.

DCIM103GOPRO

Την πρώτη θέση στην κατηγορία “Dronies” (από το Selfies) πήρε ο Cyprus by FlyovermediaCy με την εικόνα “Where’s Wally, Limassol Carnaval” από το καρναβάλι της Λεμεσού στην Κύπρο.

where-is-wally

Τελειώνοντας κλείνουμε με τις εικόνες με τα περισσότερα like του κοινού που όπως είπαμε νικήτρια ήταν η εικόνα που πήρε και την πρώτη θέση στην κατηγορία “Places”.

Την δεύτερη θέση πήρε ο Bulgaria by Ice Fire με την εικόνα “Plovidv by night“, της πόλης Plovdiv της Βουλγαρίας.

2nd-Prize-Popular-Prize-Plovidv-Bulgaria-by-Svetlin-Marinov-low-res

Την τρίτη θέση στην κατηγορία πήρε ο Wootsor με την εικόνα “Glorieto Rodolfo Sanchez Taboada, Mazatlan, Sinaloa, Mexico“, που τραβήχτηκε στο Μεξικό.

3rd-Prize-Popular-Prize-by-Alejandro-Ochoa

Μπορείτε να δείτε ποια έπαθλα κέρδισε ο κάθε νικητής εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!