DSLR και Νέος Κινηματογράφος


DSLR και Νέος Κινηματογράφος

Εισηγητής είναι ο διευθυντής φωτογραφίας, εικονολήπτης και μοντέρ Φώτης Τσάκος, ο οποίος ανήκει στο διδακτικό προσωπικό της σχολής, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη. Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Πώς ένα φωτογραφικό εργαλείο απογειώνει την τέχνη ενός κινηματογραφιστή; Είτε πρόκειται για ντοκιμαντέρ είτε για ταινία μυθοπλασίας, η ψηφιακή κινηματογραφία εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς επηρεάζοντας το μέλλον του κινηματογράφου και καταρρίπτοντας τα τεχνικά όρια που περιόριζαν μέχρι σήμερα την εκφραστικότητά μας. Στην παρουσίαση του Φώτη Τσάκου εν όψει του σεμιναρίου «DSLR VIDEO» θα δούμε πως ένα απλό βίντεο της καθημερινότητάς μας μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μικρό προσωπικό αριστούργημα με την χρήση DSLR κάμερας κάνοντας την λήψη μας άρτια σαν να γράφουμε για την μεγάλη οθόνη!

Για το φωτογράφο:

Ο Φώτης Τσάκος σπούδασε εικονοληψία και διεύθυνση φωτογραφίας στην Αθήνα. Ξεκίνησε να εργάζεται σαν βοηθός steadycam σε τηλεοπτικές παραγωγές, διαφημιστικά spot, και μουσικά video clip. Σήμερα, εκτός από εικονοληψία και το μοντάζ, επιμελείται και την σκηνοθεσία μουσικών βίντεο. Παράλληλα συμμετέχει σε διάφορες ταινίες μικρού μήκους, σαν διευθυντής φωτογραφίας, εικονολήπτης και μοντέρ. Στις προσωπικές του δουλειές περιλαμβάνονται έργα video art και stop motion animation με προβολές σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ημερομηνία: Τετάρτη 7 Μαΐου
Ώρα: 20:30
Διεύθυνση: Κομοτηνής 10, Αμπελόκηποι
Είσοδος Ελεύθερη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Free Workshops workshops

Πηγή:

Όραμα
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!