DSLR Video and Sound for Photographers από το Athens Photo Festival


DSLR Video and Sound for Photographers από το Athens Photo Festival

Στο σεμινάριο DSLR Video and Sound for Photographers θα μοιραστούν την τεχνογνωσία, τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους ο φωτο-ειδησεογράφος και εκπαιδευτής του Associated Press, Λευτέρης Πιταράκης και η φωτογράφος και σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ Χρύσα Πανουσιάδου. Θα πραγματοποιηθεί στις 22 με 24 Νοεμβρίου 2103 και έχει συνολική διάρκεια 17 ώρες (Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 17.00 – 20:00, Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Νοεμβρίου 10.00 – 17:00).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φωτογράφους και βιντεογράφους οι οποίοι επιθυμούν να εξοικειωθούν με την τεχνική και τη μεθοδολογία λήψης βίντεο και ήχου μέσα από τη χρήση ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής DSLR.

Όπως σε όλα τα σεμινάρια του Athens Photo Festival χορηγείται βεβαίωση συμμετοχής στους συμμετέχοντες, ο αριθμός των οποίων είναι περιορισμένος. Τηρείται σειρά προτεραιότητας και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ ή να επικοινωνήσετε με το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!