DxO FilmPack 3 Essential, ΔΩΡΕΑΝ για όλους!


DxO FilmPack 3 Essential, ΔΩΡΕΑΝ για όλους!

Πρόκειται για ένα πολύ ωραίο λογισμικό με το οποίο μπορείτε να μετατρέψετε τις ψηφιακές φωτογραφίες σας σε φωτογραφίες φιλμ, προσθέτοντας το χαρακτηριστικό χρώμα, την αντίθεση και τον κόκκο που εμφάνιζαν πολλά φιλμ του παρελθόντος.

Το DxO FilmPack 3 είναι παλαιά έκδοση του λογισμικού της DxO Labs (ήδη κυκλοφορεί το DxO FilmPack 5) και η έκδοση που μπορούμε να αποκτήσουμε είναι η Essential.

Το DxO FilmPack 3 Essential μπορείτε να το κατεβάσετε σε έκδοση για Windows ή Mac και εκτός από τη standalone εγκατάσταση του μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως plugin στα Adobe Photoshop, Lightroom, Photoshop Elements και Aperture.

Η προσφορά γίνεται σε συνεργασία με την γερμανική έκδοση του περιοδικού Digital Photo. Για να το αποκτήσετε απλά βάλτε το email σας στο αντίστοιχο πεδίο, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Eυχαριστώ για τέτοιου επιπέδου πληροφορίες και γνώσεις ιδιαίτερα για μένα στην επαρχία !

  • #
    1

    Το πρόγραμμα δουλεύει πολύ καλά και οι δυνατότητές του -πιστεύω- καλύπτουν τον καθένα. Αξίζει η προσφορά του δωρεάν download.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!