DxO FilmPack 5, δώστε στις εικόνες σας την νοσταλγική αίσθηση των films


DxO FilmPack 5, δώστε στις εικόνες σας την νοσταλγική αίσθηση των films

Η νέα έκδοση DxO FilmPack 5 έχει αρκετές βελτιώσεις, ανάμεσα στις οποίες είναι η προσθήκη 16 νέων films, ανάμεσα στα οποία: Adox CHS 100 II, Bergger BRF 400 PLUS, Foma Fomapan 100 Classic, Fujifilm Neopan 400, Ilford Pan 100, Fuji Superia X-Tra 400 (pictured), Kodak Portra 400, Adox Color Implosion (συνολικά προσομοιώνονται πάνω από 80 films).
Το περιβάλλον εργασίας έχει αλλάξει αρκετά ώστε να είναι πιο λειτουργικό ενώ πλέον υποστηρίζονται και τα Raw αρχεία των περισσότερων μηχανών. Επιπλέον έχει προστεθεί το νέο εργαλείο Micro-contrast για την βελτίωση των λεπτομερειών στις φωτογραφίες.

Tο DxO FilmPack 5 διατίθεται για Windows και Mac και μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο εκδόσεις, τις ESSENTIAL και ELITE, στην τιμή των 79 και 129 ευρώ αντίστοιχα. Αυτή την στιγμή είναι διαθέσιμο ως Plugin για το DxO OpticsPro 10, ενώ μέσα στον Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει και ως plugin για τα Adobe Photoshop, Adobe Lightroom, Adobe Elements, Apple Aperture, αλλά και ως standalone εφαρμογή.

Μέχρι τις 25 Νοεμβρίου μπορείτε να αποκτήσετε το DxO FilmPack 5 σε πακέτο με τα DxO OpticsPro 10 και DxO ViewPoint 2 στην τιμή των 189 ευρώ (από 287 ευρώ). Μπορείτε να το αγοράσετε από την σελίδα της DxO Labs.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε το νέο DxO FilmPack 5 μπορείτε να το κάνετε μέσω της δοκιμαστικής έκδοσης του DxO OpticsPro 10.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

DxO Labs
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!