DxO FilmPack v4.1, το φιλμ ζει


DxO FilmPack v4.1, το φιλμ ζει

Η DxO Labs ανακοίνωσε το DxO FilmPack v4.1, την νέα έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος της, η οποία είναι απόλυτα συμβατή με το Photoshop CC.
Με το DxO FilmPack μπορείτε να μετατρέψετε τις ψηφιακές φωτογραφίες σας σε φωτογραφίες φιλμ, προσθέτοντας το χαρακτηριστικό χρώμα, την αντίθεση και τον κόκκο που εμφάνιζαν πολλά φιλμ του παρελθόντος. Επιπλέον έχετε στην διάθεση σας διάφορα φίλτρα και εφέ για να κάνετε τις φωτογραφίες σας να ξεχωρίζουν.
Διαθέσιμο ως standalone πρόγραμμα ή ως plugin για τα Adobe Photoshop CS3, CS4, CS5, CS6 και CC, Adobe Lightroom 4 και 5, Adobe Elements 10 και 11, Apple Aperture 3 και για το DxO Optics Pro v8.2, το DxO FilmPack v4.1 είναι συμβατό με Windows και Mac.
Η τιμή της έκδοσης Essential είναι 79 ευρώ και η τιμή της έκδοσης Expert είναι 129 ευρώ.
Μπορείτε να το αγοράσετε εδώ ή να δοκιμάσετε την δοκιμαστική έκδοση εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

DxO FilmPack DxO Labs Photoshop CC
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!