Sony a6000, μικρό θαύμα σύμφωνα με την DxO Mark


Sony a6000, μικρό θαύμα σύμφωνα με την DxO Mark

Με τον χαρακτηρισμό “μικρό θαύμα” η DxO Mark έδωσε ένα συνολικό βαθμό 82 στην νέα mirrorless της Sony. Η 24η θέση στην γενική κατηγορία φέρνει την Sony a6000 κοντά στις περισσότερες DSLR μηχανές και στην κορυφή των mirrorless μηχανών με δυνατότητα αλλαγής φακού (την ξεπερνάνε μόνο οι Sony A7 και Sony A7R, οι οποίες έχουν Full Frame αισθητήρα).

Μάλιστα στην σύγκριση με τις νέες Panasonic Lumix DMC-GH4 και Olympus OM-D E-M1, η Sony a6000 είναι καλύτερη σε όλα τα σημεία (βάθος χρώματος, δυναμικό εύρος, ISO), με ποιο σημαντικό βέβαια την καλύτερη απόδοση της σε χαμηλό φωτισμό. Μάλιστα στην κατάταξη των μηχανών με βάση την απόδοση τους σε υψηλά ISO η Sony a6000 “πιάνει” την 28η θέση.

Η DxO Mark αναφέρει ότι η Sony a6000 έχει εξαιρετικές επιδόσεις και value for money. Εμείς απλά να προσθέσουμε ότι η Sony a6000 έχει και αρκετά γρήγορο σύστημα αυτόματης εστίασης.

DxO Mark Sony a6000

Για να διαβάσετε το αναλυτικό review της DxO Mark πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!