DxO: Επιβεβαίωσε τη δημιουργία νέας έκδοσης της Nik Collection


DxO: Επιβεβαίωσε τη δημιουργία νέας έκδοσης της Nik Collection

Δεν πάει πολύς καιρός που η Dxo απέκτησε από την Google τη συλλογή φίλτρων Nik Collection και προ ημερών ανέβασε στον Google Plus λογαριασμό της ευχάριστα νέα για το μέλλον της.

Η ομάδα της DxO καλωσόρισε την Nik Collection και ανέφερε ότι ήδη εργάζεται για μια νέα έκδοση των πολύ γνωστών φίλτρων που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

Κλείνει την ανακοίνωση προωθώντας στους αναγνώστες τo λογισμικό DxO PhotoLab (εξέλιξη του DxO Optics Pro) και της τεχνολογίας τοπικών διορθώσεων (U Point) που υπήρχε στην Nik Collection.

Μένει να μάθουμε ποια θα είναι η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας και το κόστος της νέας έκδοσης που πιθανόν δε θα παρέχεται δωρεάν (όπως την πρόσφερε η Google).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

DxO Labs Nik Collection

Πηγή:

DPreview
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!