DxO ONE: Αναβάθμιση για την εφαρμογή με υποστήριξη για το Facebook Live


DxO ONE: Αναβάθμιση για την εφαρμογή με υποστήριξη για το Facebook Live

H DxO ανακοίνωσε ότι στις αρχές του 2017 έρχεται νέα αναβάθμιση για την εφαρμογή της για το iOS για την compact μηχανή DxO ONE.

Η νέα έκδοση 2.5 θα φέρει την πρώτη επαγγελματικού επιπέδου λύση για το Facebook Lice, επιτρέποντας τους χρήστες να χρησιμοποιούν την DxO ONE για τα ζωντανά τους videos.

Με τη χρήση WiFi η DxO ONE θα λειτουργεί ως broadcast camera επιτρέποντας τη δημιουργία Live συνδέσεων με χαρακτηριστικά που δεν βρίσκουμε στο iPhone, όπως μικρό βάθος πεδίου και πιο φυσικό bokeh.

O χρήστης θα μπορεί να ελέγχει και τις τρεις κάμερες που έχει στη διάθεση του, τη μπροστά και πίσω του iPhone και τη DxO ONE για να κάνει τις αλλαγές που θέλει από τη μία στην άλλη, θα μπορεί να ελέγχει τη φωτεινότητα και να σκηνοθετεί την εκπομπή. Επιπλέον θα μπορεί να ελέγχει την πηγή του ήχου, επιλέγοντας ανάμεσα στο μικρόφωνο του iPhone και της DxO ONE.

Με αυτό τον τρόπο η DxO πιστεύει ότι η DxO ONE θα είναι το ιδανικό μέσο για τη εκπομπή live videos στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

DxO One Software Updates

Πηγή:

Photography Blog
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!