Έρχεται η έκδοση της DxO One για Android συσκευές, αναβαθμίσεις για την έκδοση για iOS


Έρχεται η έκδοση της DxO One για Android συσκευές, αναβαθμίσεις για την έκδοση για iOS

Η DxO ανακοίνωσε αναβάθμιση για την εφαρμογή της για την DxO One κάμερα της για το iPhone, καθώς και μία ξεχωριστή έκδοση για Android συσκευές.

Ξεκινάμε από την έκδοση 3.0 της εφαρμογής για iOS που επιτρέπει την χρήση της κάμερας για Facebook live videos και προσφέρει νέα λειτουργία για άμεση δημιουργία Time Lapse videos.

Επιπλέον ανακοινώθηκε ένα νέο εξωτερικό Battery Pack (αξίας 60 ευρώ), το οποίο προσαρμόζεται στην κάμερα, διπλασιάζοντας την αυτονομία της μπαταρίας της αλλά και μία ειδική προέκταση για την αδιάβροχη θήκη της, για προσαρμογή του καλωδίου φόρτισης.

Επιπλέον η DxO αναζητεί χρήστες Android συσκευών για την πρώτη έκδοση της DxO One για το συγκεκριμένο λειτουργικό. H DxO One θα έχει υποδοχή USB-C, επομένως θα προσαρμόζεται μόνο σε νέες συσκευές που έχουν την συγκεκριμένη υποδοχή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!