Αναβάθμιση για τα DxO Optics Pro, DxO FilmPack και DxO ViewPoint


Αναβάθμιση για τα DxO Optics Pro, DxO FilmPack και DxO ViewPoint

Συγκεκριμένα έχουμε αντίστοιχα τις νέες εκδόσεις 10.1, 5.0.1 και 2.5.1, με την προσθήκη υποστήριξης για τις Canon EOS 7D Mark II, Canon PowerShot G7 X, Panasonic Lumix DMC- ZS40, την action camera GoPro HERO4 Black Edition, και τα smartphones Apple iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Παράλληλα προστέθηκαν ακόμα 424 νέοι συνδυασμοί σωμάτων μηχανών και φακών στην DxO Optics Module library προσφέροντας υποστήριξη για κάμερες και φακούς των Apple, Canon, GoPro, Nikon, Panasonic, Olympus, Samyang, Sigma, Sony, Tamron, Tokin και Zeiss.

Αυτή την στιγμή το DxO Optics Pro 10 προσφέρεται σε ειδικές τιμές (και μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου 2014):
– DxO OpticsPro 10 ESSENTIAL Edition: 99 ευρώ αντί για 129 ευρώ
– DxO OpticsPro 10 ELITE Edition: 149 ευρώ αντί για 199 ευρώ

Tα DxO FilmPack και DxO ViewPoint προσφέρονται στην τιμή των 49 ευρώ αντί για 79 ευρώ.

Τα λογισμικά της DxO Labs (Windows, Mac) μπορείτε να αγοράσετε από εδώ ή να κατεβάσετε τις δοκιμαστικές εκδόσεις τους από εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!