DxO Optics Pro 8.1 με υποστήριξη για Sony NEX-6, Olympus PEN, Canon G15 και S110


DxO Optics Pro 8.1 με υποστήριξη για Sony NEX-6, Olympus PEN, Canon G15 και S110

Αναβάθμιση για το λογισμικό της DxO, Optics Pro, στην έκδοση 8.1.  Η νέα έκδοση προσφέρει υποστήριξη για τα RAW  αρχεία των εξής μηχανών: Sony NEX-6, Olympus PEN E-PL5, E-PM2, Canon Powershot G15 και S110.  Επίσης προστέθηκε δυνατότητα ρύθμισης της οξύτητας και χρωματικής απόδοσης για εκτυπώσεις καθώς και η επιλογή για εξαγωγή JPEG και TIFF αρχείων με τα EXIF στοιχεία αφαιρεμένα.  Επιπλέον προστέθηκαν 150 νέοι συνδυασμοί καμερών/φακών για άμεσες και ακριβείς διορθώσεις παραμορφώσεων και ανωμαλιών.

Το Optics Pro 8.1 είναι διαθέσιμο για Windows και Mac, σε ειδική τιμή μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου:

– DxO Optics Pro 8 Standard Edition: 99 € αντί 149 €

– DxO Optics Pro 8 Elite Edition: 199 € αντί 299 €

Μπορείτε να το αποκτήσετε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!