Αναβάθμιση του DxO Optics Pro v.8.1.5 με υποστήριξη για τη Nikon D7100


Αναβάθμιση του DxO Optics Pro v.8.1.5 με υποστήριξη για τη Nikon D7100

Η DxO Labs ανακοίνωσε την αναβάθμιση του λογισμικού της DxO Optics Pro 8 στην έκδοση v.8.1.5.  Διαθέσιμη για Mac και Windows η νέα έκδοση προσθέτει υποστήριξη για τη νέα Nikon D7100.  Παράλληλα προσθέτει στις βάσεις δεδομένων του προγράμματος 131 νέα DxO Optics Modules για φακούς Nikon, Panasonic, Sigma, Tamron και Tokina σε συνδυασμό με Nikon φωτογραφικές μηχανές. Τα DxO Optics Modules έχουν δημιουργηθεί με τεστ στα εργαστήρια της DxO Labs και επιτρέπουν το DxO Optics Pro να διορθώνει αυτόματα τις φωτογραφίες σας βάση του συνδυασμού μηχανής – φακού που χρησιμοποιείτε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το DxO Optics Pro 8 σε δοκιμαστική έκδοση ενός μηνός εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!