Αναβάθμιση για τα DxO OpticsPro, DxO FilmPack και DxO ViewPoint


Αναβάθμιση για τα DxO OpticsPro, DxO FilmPack και DxO ViewPoint

Οι νέες εκδόσεις DxO OpticsPro 10.2, DxO FilmPack 5.1 και DxO ViewPoint 2.5.2 προσθέτουν υποστήριξη για 3 νέες μηχανές και ένα smartphone:
– Sony a7 II
– Panasonic Lumix DMC-LX100,
– Pentax K-S1
– Samsung Galaxy S5 (εκτός του DxO FilmPack)

Επιπλέον στις βάσεις των λογισμικών προστέθηκαν 291 νέοι συνδυασμοί μηχανών/φακών για αυτόματες διορθώσεις.

Στο DxO OpticsPro 10.2 έχουμε επίσης βελτιωμένη λειτουργικότητα των sliders και την προσθήκη της νέας λειτουργίας “Live View” (μόνο σε Windows, επιτρέπει την άμεση προβολή εικόνων που προστίθενται στο φάκελο που έχουμε επιλέξει).
Επίσης έχουμε τον επανασχεδιασμό της παλέτας που δείχνει τα EXIF στοιχεία κάθε φωτογραφίας.

Μπορείτε να βρείτε τις δοκιμαστικές εκδόσεις των τριών λογισμικών εδώ.

Σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε κάποιο από τα τρία λογισμικά μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την προσφορά για -40% (DxO OpticsPro= 99 ευρώ από 129 ευρώ, DxO FilmPack= 49 ευρώ από 79 ευρώ και DxO ViewPoint = 49 ευρώ από 79 ευρώ), που ισχύει μέχρι σήμερα 31 Ιανουαρίου, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

DxO Labs
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!