Η DxO Labs ανακοίνωσε το νέο DxO ViewPoint 2


Η DxO Labs ανακοίνωσε το νέο DxO ViewPoint 2

Η Dxo Labs παρουσιάζει την νέα έκδοση του λογισμικού της για διόρθωση των στρεβλώσεων προοπτικής, DxO ViewPoint 2.
Το DxO ViewPoint 2 είναι σχεδιασμένο για να διορθώνει τις στρεβλώσεις προοπτικής που προέρχονται από ευρυγώνιους και υπερ-ευρυγώνιους φακούς. Χρησιμοποιώντας και τα ειδικά DxO Optics Modules, που έχουν δημιουργηθεί για πάνω από 15.000 συνδυασμoύς μηχανών και φακών, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να διορθώσετε τις φωτογραφίες σας ανάλογα με τον εξοπλισμό που έχετε στην κατοχή σας.
Το DxO ViewPoint 2 μπορείτε να το λειτουργήσετε ως standalone λογισμικό ή ως plugin για τα Adobe Photoshop CC, Adobe Photoshop Elements, Adobe Lightroom 5 και Apple Aperture. Είναι διαθέσιμο για Winodws και για Mac και μέχρι τις 20 Οκτωβρίου θα πωλείτε στην χαμηλή τιμή των 49 ευρώ (από 79 ευρώ που θα κοστίζει κανονικά).
Αν θέλετε μπορείτε να το αγοράσετε εδώ ή να δοκιμάσετε την δοκιμαστική του έκδοση εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

dxo DxO Labs Dxo ViewPoint

Πηγή:

DxO Labs
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!