DxOMark: To iPhone X έχει την καλύτερη κάμερα για φωτογραφίες


DxOMark: To iPhone X έχει την καλύτερη κάμερα για φωτογραφίες

H DxOMark τεστάρησε το νέο iPhone X, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά σε Facebook Live από τα γραφεία του Techblog.

To iPhone X συγκέντρωσε 97 πόντους και στρογγυλοκάθησε στη δεύτερη θέση της κατάταξης της DxOMark, μαζί με το Huawei Mate 10 Pro, μόλις ένα πόντο κάτω από την κορυφή και το Google Pixel 2.

Μάλιστα όπως αναμέναμε το iPhone X είναι καλύτερο από το iPhone 8 Plus κατά 3 μονάδες.

Περνώντας στην ανάλυση της βαθμολογίας του iPhone X βλέπουμε ότι στη λήψη φωτογραφιών συγκέντρωσε 101 πόντους, ένα μόλις πάνω από το Huawei Mate 10 Pro και είναι πλέον το καλύτερο smartphone στην λήψη φωτογραφιών και το πρώτο smartphone που σπάει την κατοστάρα (το Google Pixel 2 έχει 99 πόντους).

Στη λήψη video η βαθμολογία των 89 πόντων κρίνεται ικανοποιητική αλλά μακριά από τον άμεσο ανταγωνισμό, καθώς το Google Pixel 2 έχει 96 πόντους και το Huawei Mate 10 Pro 91.

Εκεί φαίνεται είναι και το σημείο που το iPhone X δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, αφήνοντας το Google Pixel 2 στην κορυφή.

Διαβάστε το αναλυτικό review της DxOMark για το iPhone X εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Apple iPhone DXOMArk iphone iPhone X
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!