Αετός με κάμερα πετάει πάνω από τις Άλπεις. Δείτε το video


Αετός με κάμερα πετάει πάνω από τις Άλπεις. Δείτε το video

Εδώ και μερικές ημέρες τον γύρο του ίντερνετ κάνει ένα φοβερό video με ένα αετό, ο οποίος είναι εξοπλισμένος στη ράχη του με μία κάμερα (GoPro;) και πετάει πάνω από τις Γαλλικές Άλπεις.
Το video είναι μέρος του γαλλικού ντοκιμαντέρ “LES AILES DE LA LIBERTÉ” (Wings Of Freedom – Τα φτερά της ελευθερίας), το οποίο προβάλλει την ιστορία δύο αετών σε αιχμαλωσία και ενός άντρα που αποφασίζει να αλλάξει την μοίρα τους. Οι δύο θαλασσαετοί μεγάλωσαν για 10 χρόνια σε κλουβιά και στο ντοκιμαντέρ βλέπουμε την προσπάθεια επανένταξης τους στην άγρια φύση.
Στο video για το οποίο γίνεται λόγος τα δύο πτηνά πετάνε πάνω από το χιονοδρομικό κέντρο Aiguille du Midi στο Mer de Glace, ενώ Θα τα δούμε να πετάνε και πάνω από τον Πύργο του Άιφελ (τον Νοέμβριο του 2013). Το ντοκιμαντέρ προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την σωτηρία των θαλασσαετών, που απειλούνται με εξαφάνιση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Documentary GoPro

Πηγή:

Latosensu
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!