Φτιάξε το δικό σου φωτιστικό διάγραμμα εύκολα και γρήγορα


Φτιάξε το δικό σου φωτιστικό διάγραμμα εύκολα και γρήγορα

Πριν περίπου ένα χρόνο είχαμε δει ένα τρόπο για το πως να δημιουργείς το δικό σου φωτιστικό διάγραμμα με μία web based εφαρμογή που είχε δημιουργηθεί με την βοήθεια της Lastolite, την εφαρμογή Lighting Diagram (για να την θυμηθείτε πατήστε εδώ).

Μία σαφέστατα πιο καλοσχεδιασμένη web based εφαρμογή για τον ίδιο σκοπό, δημιουργία του Quoc Huy Nguyen Dinh, είναι ο “Online Lighting Diagram Creator“.  Απλή στην χρήση με εργαλειοθήκη για να μπορείτε να βάζετε τον φωτιστικό εξοπλισμό σας ή ακόμα και διάφορα αντικείμενα, σας επιτρέπει να εξάγετε το τελικό διάγραμμα σε JPG ή PNG αρχείο και να  το μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας.

Πρόσφατα ο Quoc Huy Nguyen Dinh παρουσίασε την νέα έκδοση της εφαρμογής, με την ονομασία “Creator v3 beta”, η οποία είναι πιο αναβαθμισμένη και σας επιτρέπει να τοποθετείται και σημειώσεις στα διαγράμματα σας, ενώ είναι και καταλληλότερη για iPad.

via petapixel

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lastolite
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!