easyCover: Νέες θήκες σιλικόνης για την Nikon D850


easyCover: Νέες θήκες σιλικόνης για την Nikon D850

H easyCover, εταιρία που παράγει αξεσουάρ για τον φωτογραφικό εξοπλισμό, ανακοίνωσε νέες θήκες σιλικόνης για την Nikon D850.

Τα νέα προστατευτικά καλύμματα είναι πλήρως λειτουργικά καθώς είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά για την D850 και μπορούν να προστατέψουν την φωτογραφική μηχανή από χτυπήματα, γρατσουνιές, σκόνη και άμμο. Κυκλοφορεί σε τρία χρώματα: μαύρο, κίτρινο και camouflage (παραλλαγής). Επίσης, μαζί με τη θήκη, περιλαμβάνεται και μία προστατευτική ζελατίνα για την οθόνη της φωτογραφικής μηχανής.

Η τιμή τους ανέρχεται στα 25 ευρώ και μπορείτε να τις βρείτε προς στιγμήν εδώ. Σύντομα θα κυκλοφορήσουν και στην ελληνική αγορά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

easyCover Nikon D850
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!