1η έκθεση σουρεαλιστικής φωτογραφίας στην Ε.Φ.Ε.


1η έκθεση σουρεαλιστικής φωτογραφίας στην Ε.Φ.Ε.

“1η έκθεση σουρεαλιστικής φωτογραφίας στην Ε.Φ.Ε.”

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας

Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία, παρουσιάζει στον εκθεσιακό της χώρο, την ομαδική έκθεση με τις φωτογραφίες που διακρίθηκαν στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σουρεαλιστικής φωτογραφίας που διοργάνωσε μέσω της σελίδας της στο FaceBook.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι φωτογράφοι:
Θεοδοσίου Ευριπίδης- Μώρη Ειρήνη- Πατρικαράκου Δέσποινα- Λαμπροπούλου Εύα- Καραγεώργης Κίμων- Βογιατζή Μαγδαληνή-Ρομπόκος Γιάννης- Καλαϊτζιάν Ντιράν- Βουτσινάς Γεώργιος- Σκορδάς Παναγιώτης- Βασιλική Πώχου- Ευχετζής Μάνος- Κουτσιαύτης Ευστάθιος- Φυσιλάνη Ιωάννα- Ψιλόπουλος Δημήτρης- Μυρτοκόκης Κύρος- Λυκουρης Ιωάννης- Τζιάτας Βασίλης- Δημητράς Γιάννης- Βαρδάκης Γιώργος- Χατζηνικολαΐδης Ιωάννης- Ορδουμποζάνης Κωνσταντίνος- Μάκης Μπήτος- Ζήδρου Θέμιδα- Κούτλα Ελένη- Τσιλίδης Ιωάννης- Κοντού Ευγενία-Πολυδωρόπουλος Δημήτριος- Τσίκος Παναγιώτης- Μανίκας Βασίλης- Παπαπετρόπουλος Πέτρος- Σταθάκης Δημήτρης
Επιμελητής έκθεσης: Κυριάκος Κόκκος

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: Σάββατο 7 Μαΐου στις 19:30

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: 9 -25 Μαΐου 2016, καθημερινές 6-9 μμ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

_01_021

_02_261

_04_159

_06_146

_11_128

_16_048

_20_083

_23_039

_30_202

_31_056

_36_051

_37_064

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!