Η EIZO ανακοινώνει δύο high-end οθόνες, τις ColorEdge CG277 και ColorEdge CX271


Η EIZO ανακοινώνει δύο high-end οθόνες, τις ColorEdge CG277 και ColorEdge CX271

Η EIZO ανακοίνωσε δύο νέες οθόνες 27″, στην high-end σειρά της ColorEdge, τις EIZO ColorEdge CG277 και EIZO ColorEdge CX271.

Η EIZO ColorEdge CG277 απευθύνεται στους επαγγελματίες φωτογράφους και βιντεογράφους και σε όσους έχουν ανάγκη από μία οθόνη με σωστή απόδοση των χρωμάτων. Έχει ειδικό αισθητήρα, ο οποίος βρίσκεται μπροστά και εσωτερικά της οθόνης και όταν χρειάζεται να πραγματοποιήσουμε calibration μπορούμε απλά να τον γυρίσουμε προς τα πάνω για να κάνουμε τις απαραίτητες μετρήσεις.

Η EIZO ColorEdge CX271 απευθύνεται στους επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες φωτογράφους και σε όσους έχουν ανάγκη από μία οθόνη με σωστή απόδοση των χρωμάτων. Έχει ενσωματωμένο ένα ειδικό αισθητήρα, ο οποίος διατηρεί τα αποτελέσματα της διαδικασίας του calibration που έχει γίνει με εξωτερικό calibrator.

Και οι δύο νέες οθόνες, ColorEdge CG277 και ColorEdge CX271, διατηρούν τα πλεονεκτήματα των προηγούμενων μοντέλων, προσφέροντας panel IPS (in-plane switching) και καλύπτοντας το 99% του Adobe RGB color space. Επιπλέον οι σκούροι τόνοι διατηρούν το βάθος τους, ακόμα και όταν κοιτάμε την οθόνη υπό γωνία, ενώ η τεχνολογία LED backlight μειώνει την κατανάλωση ρεύματος κατά 40%.
Οι δύο οθόνες μπορούν να γυρίσουν σε κάθετο προσανατολισμό, έχουν δυνατότητα αλλαγής θέσης προς τα σε γωνία 25°, περιστροφής κατά 344° και ρύθμιση του ύψους κατά 15.15 εκατοστά και έχουν υποδοχές DisplayPort, HDMI, DVI-D και 4 USB θύρες (2 upstream και 2 downstream).
Επιπλέον δίνεται εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών και μόνο στην περίπτωση της ColorEdge CG277 εγγύση ενός έτους για τα pixel.

Οι δύο νέες οθόνες θα βρίσκονται στο booth της EIZO στο “The Photography Show” του Birmingham, αυτό το τριήμερο. Η τιμή και διαθεσιμότητα τους δεν ανακοινώθηκαν.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις EIZO ColorEdge CG277 και EIZO ColorEdge CX271 μπορείτε να βρείτε αντίστοιχα εδώ και εδώ.

EIZO ColorEdge CG277

EIZO ColorEdge CG277

EIZO ColorEdge CG277

EIZO- ColorEdge CX271

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

EIZO
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!