Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων: Διαδικτυακή συνάντηση σχετικά με το myPhoto

Σύντομα μπαίνει σε λειτουργία η εφαρμογή myPhoto της Κυβέρνησης για την ψηφιακή αποστολή φωτογραφιών διπλωμάτων από τους επαγγελματίες φωτογράφους.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων θα μιλήσει σχετικά με το θέμα με τις Ενώσεις, αυτή την Δευτέρα.
H Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων προσκαλεί τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων – Μελών της, την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 και ώρα 14:00, σε διαδικτυακή συνάντηση.
Στην συνάντηση θα αναλυθεί και θα συζητηθεί η νέα εφαρμογή myPhoto, η οποία θα ενεργοποιηθεί από την Κυβέρνηση μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Οι φωτογράφοι, οι οποίοι είναι μέλη των ενώσεων που ανήκουν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων, θα ενημερωθούν σχετικά από τις ενώσεις τους, το επόμενο χρονικό διάστημα.
Καλούμε όσους φωτογράφους δεν έχουν ενταχθεί στην τοπική τους ένωση να το κάνουν (μπορείτε να δείτε τις ενώσεις – μέλη εδώ), ώστε να είναι πάντα ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στον φωτογραφικό κλάδο.
Απέκτησε το Luminar με έκπτωση, με τον κωδικό pttl20,
κάνε κλικ στην εικόνα










