“Εντός και Εκτός” παρουσίαση του φωτογραφικού έργου της Χάρις Γιαννοπούλου


“Εντός και Εκτός” παρουσίαση του φωτογραφικού έργου της Χάρις Γιαννοπούλου

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00, στο χώρο της λέσχης, Κύπρου 63.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας «Ηδύφως», συνεχίζοντας την εξαετή προσπάθειά της για την προώθηση της τέχνης της φωτογραφίας, σας προσκαλεί στην παρουσίαση του έργου της φωτογράφου Χάρις Γιαννοπούλου, με τίτλο «Εντός και Εκτός»
Η Χάρις Γιαννοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και φωτογραφίζει από το 2000. Δάσκαλοί της είναι ο Πλάτωνας Ριβέλλης, ο Μάνος Λυκάκης και ο Αχιλλέας Νάσιος. Στην πορεία της στη φωτογραφία όμως, θεωρεί δασκάλους της και όλα τα παιδιά, τους φίλους φωτογράφους με τους οποίους πέρασε ατελείωτες ώρες στο δρόμο φωτογραφίζοντας και συζητώντας. Έχει πάρει μέρος σε εκθέσεις στην Αθήνα, την Κωνσταντινούπολη και την Κοπεγχάγη. Είναι μέλος του Φωτογραφικού Κύκλου, του Photomind και της ομάδας « Istanbul Love ». Η πρώτη φωτογραφική της δουλειά είχε άξονα τη φωτογραφία δρόμου, όσο περνάει ο καιρός όμως συγκεντρώνεται σε πιο εσωτερικά θέματα προσπαθώντας να βρει το προσωπικό της στίγμα…
Μία πολύ ενδιαφέρουσα φωτογραφική παρουσίαση που δεν πρέπει να χάσετε, στο χώρο της Φωτογραφικής Λέσχης Πάτρας «Ηδύφως», Κύπρου 63, τη Δευτέρα 15/12 στις 20:00.
http://www.charisgiannopoulou.com/
Εκ μέρους της
Φωτογραφικής Λέσχης Πάτρας «Ηδύφως»
Βουγάς Κωνσταντίνος
idifos@yahoo.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Club IDIFOS Idifos
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!