LEICA OSKAR BARNACK AWARD 2018: Ανακοινώθηκε η περίοδος υποβολής συμμετοχών


LEICA OSKAR BARNACK AWARD 2018: Ανακοινώθηκε η περίοδος υποβολής συμμετοχών

Ο μεγάλος ετήσιος διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας LEICA OSKAR BARNACK AWARD 2018 αποκάλυψε την περίοδο υποβολής συμμετοχών για φέτος.

Η ανακοίνωση της Leica αναφέρει ότι επαγγελματίες φωτογράφοι και ανερχόμενοι φωτογράφοι μέχρι την ηλικία των 25 ετών θα μπορούν να στείλουν τις συμμετοχές τους, online, από τις 1 Μαρτίου μέχρι τις 5 Απριλίου 2018.

Οι συμμετοχές θα πρέπει να αποτελούνται από μία σειρά φωτογραφιών από 10 μέχρι 12 εικόνες, στις οποίες θα φαίνεται η αλληλεπίδραση του ανθρώπου με το περιβάλλον του.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν τραβηχτεί μέσα στο 2017 ή το 2018, ενώ όσο αφορά για projects μεγάλης διάρκειας θα πρέπει τουλάχιστον μία εικόνα να είναι από αυτές τις δύο χρονιές.

Η διαδικασία συμμετοχής θα ξεκινήσει στις 1 Μαρτίου, online, στη σελίδα www.leica-oskar-barnack-award.com.

Οι νικητές του φετινού διαγωνισμού και στις δύο κατηγορίες, θα αποκαλυφθούν σε ειδική εκδήλωση στο Βερολίνο.

Συνολικά τα βραβεία θα έχουν αξία 80.000 ευρώ. Ο μεγάλος νικητής της επαγγελματικής κατηγορίας θα λάβει χρηματικό έπαθλο 25.000 ευρώ και εξοπλισμό της Leica και του συστήματος Leica M, αξίας 10.000 ευρώ. Ο νικητής στην κατηγορία των νέων φωτογράφων θα λάβει χρηματικό έπαθλο 10.000 ευρώ και εξοπλισμό της Leica, μία μηχανή με ένα φακό.
Επιπλέον 10 συμμετοχές θα λάβουν βραβεία των 2.500 ευρώ.

Τα portfolios όλων των φιναλίστ θα προβληθούν στην σελίδα www.leica-oskar-barnack-award.com και στο περιοδικό που θα δημοσιευτεί ειδικά για τον διαγωνισμό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Leica
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!