Δείτε τη βαθμολογία που απέσπασε η Canon EOS 70D από τη DxO Mark


Δείτε τη βαθμολογία που απέσπασε η Canon EOS 70D από τη DxO Mark

Η DxO Mark βαθμολόγησε την νέα Canon EOS 70D και την κατέταξε στην κορυφή των Canon DSLR με APS-C αισθητήρα.
Βέβαια η διαφορά στη βαθμολογία με την δεύτερη Canon EOS 60D είναι μόλις 2 πόντοι (68 έναντι 66) με τη Canon EOS 70D να έχει ελαφρώς καλύτερη απόδοση από την 60D σε βάθος χρώματος, δυναμικό εύρος, και απόδοση του ISO σε χαμηλό φωτισμό, αλλά αρκετά καλύτερο αισθητήρα από όλα τα APS-C μοντέλα της εταιρείας όσο αφορά την πυκνότητα των pixel του αισθητήρα καθώς και ένα πολύ εξελιγμένο σύστημα αυτόματης εστίασης.
Το ενδιαφέρον είναι ότι η Canon EOS 70D, όσο αφορά τον ανταγωνισμό και την κατάταξη των μηχανών της DxO Mark, καταλαμβάνει την 80η θέση πίσω από πάρα πολλές DSLR μηχανές (σχεδόν όλες τις Nikon, Sony, Pentax) αλλά και πολλές mirrorless μηχανές.
Στην κορυφή των APS-C DSLR της λίστας της DxO Mark βρίσκουμε την Nikon D5200, την οποία ακολουθεί η Nikon D7100 και η Pentax K-5 IIs.
Διαβάστε αναλυτικά το πόρισμα της DxO Mark για την Canon EOS 70D εδώ.

Λαμβάνετε υπόψη σας τα τεστ της DxO Mark

  • Ναι (52%, 23 Votes)
  • Όχι (48%, 21 Votes)

Ψήφισαν συνολικά: 44

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

dxomark
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    ειναι στην 80 οχι στην 79…!!!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!