Epson L800, φωτογραφική εκτύπωση υψηλής ποιότητας με χαμηλό κόστος


Epson L800, φωτογραφική εκτύπωση υψηλής ποιότητας με χαμηλό κόστος

Τα Χριστούγεννα έρχονται και ήδη προγραμματίζουμε τις αγορές μας. Μία πολύ ενδιαφέρουσα αγορά για όποιον ασχολείται με την φωτογραφία είναι η αγορά ενός καλού φωτογραφικού εκτυπωτή.
Η δυνατότητα εκτύπωσης φωτογραφιών στο σπίτι είναι καλοδεχούμενη ειδικά αν η ποιότητα των φωτογραφιών που εκτυπώνουμε είναι υψηλή και το κόστος χαμηλό.
Και αν μέχρι σήμερα η ποιότητα της εκτύπωσης μίας φωτογραφίας με οικιακό inkjet φωτογραφικό εκτυπωτή ήταν σε εξαιρετικά επίπεδα το μεγάλο μειονέκτημα εντοπιζόταν στο υψηλό κόστος ανά σελίδα.

Την λύση έρχεται να δώσει η Epson με τους νέας γενιάς εκτυπωτές της, που είχαμε δει μαζί στην φετινή Photovision. Επιτέλους ένας κατασκευαστής εκτυπωτών σκέφτηκε να μας δώσει την επιλογή ενός εκτυπωτή στον οποίο οι κασέτες των μελανιών ανεφοδιάζονται από υγρό μελάνι. Στην ουσία δεν χρειάζεται να αγοράσουμε πλέον την κασέτα αλλά μόνο το περιεχόμενο, δηλαδή το μελάνι το οποίο πωλείται σε μπουκαλάκια των 70 ml και αυτό ρίχνει το κόστος εκτύπωσης πολύ χαμηλά.

Ο Epson L800 επιτυγχάνει εκτύπωση φωτογραφιών με κόστος μόλις 3 λεπτά και με μέγιστη ανάλυση 5760 dpi (dots per inch). Κάθε γέμισμα μελανιών αποδίδει 1800 φωτογραφίες 10x15cm, ενώ ο χρόνος εκτύπωσης είναι 12 δευτερόλεπτα για κάθε φωτογραφία (στην γρήγορη επιλογή και για απλό χαρτί). O Epson L800 μας δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώσουμε φωτογραφίες μέχρι A4 μέγεθος (20×30 εκατοστά), προσφέρει εκτύπωση πάνω σε CD/DVD και η ταχύτητα μονόχρωμης εκτύπωσης “πιάνει” τις 37 σελίδες το λεπτό σε απλό χαρτί. Ζυγίζει περίπου 6 κιλά και συνδέεται σε Η/Υ με καλώδιο USB.

Τον Epson L800 μπορείτε να βρείτε ήδη στα ελληνικά καταστήματα με τιμή στα 345 ευρώ.

Epson L800

Epson L800

Epson L800

Epson L800

Epson L800

Epson L800

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Epson epson L800 Printers
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!