H Epson παρουσιάζει το νέο scanner Epson Perfection V19


H Epson παρουσιάζει το νέο scanner Epson Perfection V19

Ο Epson Perfection V19 έχει ανάλυση σάρωσης 4800 dpi και συνοδεύεται από το λογισμικό Epson Easy Photo Fix, το οποίο αναλαμβάνει την βελτιστοποίηση των σαρώσεων σας.

Αναμένουμε να είναι διαθέσιμος στην τιμή των 87 ευρώ, μέσα στον Φεβρουάριο.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Σάρωση υψηλής ποιότητας σε μια συσκευή μικρών διαστάσεων με εύκολο χειρισμό
Η Epson ανακοινώνει την κυκλοφορία ενός νέου και βολικού επιτραπέζιου σαρωτή για το σπίτι και το γραφείο

8 Ιανουαρίου 2015 – Αποτυπώστε, αποθηκεύστε και μοιραστείτε τις εικόνες και τα έγγραφά σας με τον κομψό νέο σαρωτή Perfection V19. Αυτός ο επιτραπέζιος σαρωτής με ανάλυση 4800 dpi εντάσσεται εύκολα στο περιβάλλον του σπιτιού ή του γραφείου και σας βοηθά να πετυχαίνετε γρήγορα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο στο γραφείο χάρη στην ενσωματωμένη βάση που σας παρέχει την ευελιξία να χρησιμοποιείτε το σαρωτή σε όρθια θέση.

Χάρη στην κομψή σχεδίαση και τις μικρές διαστάσεις του V19, εξοικονομείτε πολύτιμο χώρο στο γραφείο ή το ταμείο σας. Με την ενσωματωμένη βάση έχετε τη δυνατότητα άνετης εναλλαγής από την οριζόντια στην κατακόρυφη θέση σάρωσης, χωρίς να απαιτείται πρόσθετος ελεύθερος χώρος στο γραφείο για τη βάση. Ο V19 τροφοδοτείται και συνδέεται από μία θύρα micro-USB έτσι ώστε να μην απαιτείται η σύνδεση τροφοδοτικού AC στην πρίζα και να αποφεύγετε την ακαταστασία των πολλών καλωδίων.

Η κα Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas, επισημαίνει: «Αυτό το νέο μοντέλο είναι ιδανικό για τους χρήστες που αναζητούν ένα σαρωτή υψηλής ποιότητας που συνδυάζει ευχρηστία, εξαιρετικά μικρές διαστάσεις και στιλ. Εκτός από τη σάρωση εγγράφων και φωτογραφιών στο σπίτι, οι εταιρικοί χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν τον V19 για εργασίες σάρωσης μικρού όγκου, όπως η σάρωση επιχειρηματικών εγγράφων, εικόνων, ταυτοτήτων και άλλων».

Με τον V19, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι οι φωτογραφίες σας θα είναι πάντοτε όσο καλύτερες γίνεται χάρη στο λογισμικό Epson Easy Photo Fix, γιατί βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας αφαιρώντας τη σκόνη, επαναφέροντας τα ξεθωριασμένα χρώματα και διορθώνοντας τις φωτογραφίες που έχουν τραβηχθεί με κόντρα φως. Ο σαρωτής περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες βελτιστοποίησης κειμένων και εγγράφων για αύξηση της ευκρίνειας του κειμένου, βελτίωση ή αφαίρεση χρωμάτων αλλά και διόρθωση των εγγράφων διπλής όψης όπου φαίνεται η αποτύπωση της πίσω όψης.

Ο V19 είναι ιδανικός για τη γρήγορη σάρωση φωτογραφιών και εγγράφων σε υψηλή ποιότητα. Με την Τεχνολογία ReadyScan LED, δεν απαιτείται χρόνος προθέρμανσης, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να περιμένετε όταν θέλετε να πραγματοποιήσετε μια εργασία σάρωσης. Περιλαμβάνει επίσης τέσσερα κουμπιά γρήγορης έναρξης για πιο εύκολη λειτουργία. Απλά με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να σαρώνετε, να αντιγράφετε και να κοινοποιείτε τις σαρώσεις σας ενώ μπορείτε να τις μετατρέπετε σε πολυσέλιδα PDF με δυνατότητα αναζήτησης. Μπορείτε ακόμη και να ορίσετε προσαρμοσμένες εργασίες σάρωσης στα τέσσερα κουμπιά για να πραγματοποιείτε πιο γρήγορα τις απλές, επαναλαμβανόμενες εργασίες σάρωσης.

Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με την οικογένεια και τους φίλους σας, σαρώνοντάς τις κατευθείαν στο Facebook και το Picasa.

Ο σαρωτής περιλαμβάνει επίσης ένα πλήρως αποσπώμενο καπάκι για την εύκολη σάρωση βιβλίων, φωτογραφικών άλμπουμ και άλλων βιβλιοδετημένων εγγράφων μεγάλου πάχους.

Το μοντέλο Perfection V19 θα διατίθεται από το Φεβρουάριο του 2015 στην τιμή των €87.

Βασικά χαρακτηριστικά:

V19
● Μείωση του χώρου που καταλαμβάνεται στο γραφείο χάρη στην ενσωματωμένη βάση για κατακόρυφη σάρωση
● Τροφοδοσία και δυνατότητα διασύνδεσης με ένα καλώδιο micro USB
● Υψηλή ανάλυση (4800 dpi) σάρωσης εγγράφων και φωτογραφιών
● Κοινή χρήση και αποθήκευση φωτογραφιών στο δίκτυο με το λογισμικό Epson Easy Photo Scan
● Τέσσερα κουμπιά (ενός αγγίγματος) γρήγορης έναρξης για εύκολη λειτουργία
● Αποσπώμενο (κάλυμμα) καπάκι για τη σάρωση βιβλίων και φωτογραφικών άλμπουμ μεγάλου πάχους
● Μετατρέψτε τα σαρωμένα έγγραφα σε πολυσέλιδα PDF με δυνατότητα αναζήτησης (μόνο στα Windows)
● Τεχνολογία ReadyScan LED για άμεση σάρωση χωρίς προθέρμανση
● Βελτιώστε την ποιότητα των σαρωμένων φωτογραφιών με το Epson Easy Photo Fix
● Λειτουργίες βελτίωσης κειμένου/εγγράφων

Epson Perfection V19-1

Epson Perfection V19-3

Epson Perfection V19-2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!