Epson Perfection V550 Photo, scanner που αφαιρεί αυτόματα σκόνες και γρατζουνιές από φιλμ


Epson Perfection V550 Photo, scanner που αφαιρεί αυτόματα σκόνες και γρατζουνιές από φιλμ

Η Epson παρουσιάζει το νέο scanner, Epson Perfection V550 Photo. Το Perfection V550 είναι ένα scanner που ακολουθεί την εποχή του, καθώς έχει ενσωματωμένη λειτουργία για αυτόματη κοινοποίηση του υλικού που σκανάρει στα κοινωνικά δίκτυα που θέλουμε.
Η ανάλυση του είναι 6.400dpi και η Epson υπόσχεται ότι με την τεχνολογία Digital ICE® Technology που έχει,μπορεί κατά το σκανάρισμα φιλμ να καθαρίσει γρατσουνιές, δαχτυλιές και σκόνη, εξαφανίζοντας την ανάγκη διορθώσεων από εμάς στο Photoshop.
Μπορείτε να σκανάρετε από φωτογραφίες και έγγραφα μέχρι μέγεθος A2, φιλμ (35mm μέχρι μεσαίου φορμά) και slides (σε θήκες ή χωρίς).
Αναμένεται να είναι διαθέσιμο τον Σεπτέβριο προς 180 λίρες.

Epson Perfection v550

Epson Perfection v550

Epson Perfection v550

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Epson Film scanners Scanners
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!