Νέος φωτογραφικός εκτυπωτής Epson SC-P400


Νέος φωτογραφικός εκτυπωτής Epson SC-P400

Φωτογραφική εκτύπωση υψηλής ποιότητας στο σπίτι ή στο στούντιο
Ο επιτραπέζιος φωτογραφικός εκτυπωτής Epson SC-P400 A3+ περιλαμβάνει μελάνια pigment και ευέλικτη δυνατότητα διασύνδεσης

7 Σεπτεμβρίου 2015 – Ο πιο πρόσφατος φωτογραφικός εκτυπωτής A3+ της Epson συνδυάζει ελαφριά, κομψή και μικρών διαστάσεων σχεδίαση με πολλά χαρακτηριστικά για τη δημιουργία εκτυπώσεων επαγγελματικής ποιότητας σε μια σειρά μέσων. Συνδυάζοντας μελάνια pigment και προηγμένες δυνατότητες διασύνδεσης σε προσιτή τιμή, ο εκτυπωτής SC-P400 είναι ιδανικός για ερασιτέχνες φωτογράφους καθώς και για τους λάτρεις της φωτογραφίας.
Οι ερασιτέχνες φωτογράφοι και οι λάτρεις της φωτογραφίας μπορούν πλέον να δημιουργούν εντυπωσιακές εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας με τον SC-P400. Η χρήση ενός σετ μελανιών επτά χρωμάτων UltraChrome HiGloss 2 με γυαλιστερή βελτιστοποίηση σημαίνει ότι οι φωτογραφίες θα έχουν ζωντανά χρώματα και ομοιόμορφο, γυαλιστερό φινίρισμα. Τα μελάνια μεταφέρονται στη σελίδα μέσω μιας κεφαλής εκτύπωσης που δημιουργεί τα μικρότερα σταγονίδια μελανιών όλων των φωτογραφικών εκτυπωτών A3+ που υπάρχουν στην αγορά , διασφαλίζοντας απίστευτα ακριβείς εκτυπώσεις.

Ο Δημήτρης Μπότσιος, Service Manager και Ειδικός Κάθετων Προϊόντων, Epson Ελλάδος, δήλωσε: «Συμπληρώνοντας τη νέα μας σειρά επιτραπέζιων φωτογραφικών εκτυπωτών SC-P, ο SC-P400 είναι ιδανικός για χρήστες που θέλουν να δημιουργούν επαγγελματικά αποτελέσματα σε μια σειρά μέσων. Εκτός από τις εξαιρετικές επιλογές διασύνδεσης και την ευέλικτη εκτύπωση μέσων, διατίθεται με το πιο οικονομικά προσιτό σετ μελανιών pigment στην αγορά1, που σημαίνει ότι οι χρήστες που υπολογίζουν το κόστος μπορούν να διατηρούν τα έξοδά τους σε χαμηλά επίπεδα.»

Η δημιουργία εκτυπώσεων επαγγελματικής ποιότητας σε μεγέθη έως A3+ είναι εύκολη και χάρη σε μια μεγάλη σειρά υποστηριζόμενων μέσων, είναι δυνατή η εμφάνιση εντυπωσιακών φωτογραφιών με διάφορους τρόπους. Για τους χρήστες που επιθυμούν εκτυπώσεις με εμφάνιση εφάμιλλη των μουσείων, ο SC-P400 περιλαμβάνει διαδρομή χαρτιού Fine art, η οποία είναι εξαιρετικά εύχρηστη, καθώς διαθέτει δίσκο οπίσθιας φόρτωσης. Η εκτύπωση σε συνεχές ρολό είναι βελτιστοποιημένη με δύο στηρίγματα ρολού χαρτιού που επιτρέπουν την εκτύπωση ακριβείας σε μέσα πυρήνα δύο ιντσών. Σε περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί φωτογραφίες με μεγαλύτερο πάχος, υποστηρίζονται επίσης άκαμπτα μέσα έως 1,3 mm, ενώ είναι επίσης δυνατή η εκτύπωση σε CD και DVD.

Πιο ευέλικτο από ποτέ, το νέο μοντέλο διατίθεται με μια σειρά προηγμένων χαρακτηριστικών διασύνδεσης, συμπεριλαμβανομένης της εκτύπωσης Wi-Fi. Είτε χρησιμοποιείτε smartphone είτε tablet, κατεβάζοντας απλώς την εφαρμογή iPrint στη συσκευή σας, μπορείτε να εκτυπώσετε ασύρματα φωτογραφίες, γρήγορα και εύκολα. Ο εκτυπωτής μπορεί ακόμη να συνδεθεί σε τοπικό δίκτυο, σε ένα φωτογραφικό εργαστήριο ή γραφείο χάρη στην ενσωματωμένη του δυνατότητα Ethernet.

Επιπλέον, είναι ο μικρότερος και ελαφρύτερος φωτογραφικός εκτυπωτής A3+ με μελάνια pigment που διατίθεται στην αγορά1, γεγονός που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να εξοικονομούν πολύτιμο χώρο στο γραφείο ή στον πάγκο τους. Η κομψή και επαγγελματική του σχεδίαση, τον καθιστά επίσης ιδανικό για όλα τα σύγχρονα σπίτια, στούντιο ή γραφεία.

Ο SC-P400 θα είναι διαθέσιμος για αγορά από την 1η Νοεμβρίου 2015.

Βασικά χαρακτηριστικά

Μελάνια Epson UltraChrome Hi-Gloss 2 ink για εξαιρετική ποιότητα και ανθεκτικότητα στο φως
Μεγάλη γκάμα χρωμάτων με 7 χρώματα και γυαλιστερή βελτιστοποίηση
Εκτύπωση υψηλής ακρίβειας με το μικρότερο σταγονίδιο μελάνης 1,5 pl
Οικονομικά προσιτές φύσιγγες μελάνης 14 ml
Συμβατότητα με ευρύ φάσμα μέσων, συμπεριλαμβανομένων γυαλιστερών χαρτιών και χαρτιών Fine art και ματ
Τα στηρίγματα ρολού χαρτιού επιτρέπουν στους χρήστες την εύκολη εκτύπωση σε μέσα πυρήνα 2 ιντσών.
Διαδρομή χαρτιού Fine art οπίσθιας φόρτωσης για εύκολη τοποθέτηση μέσων Fine art
Υποστήριξη άκαμπτων μέσων έως 1,3 mm
Λειτουργία Wi-Fi για ασύρματη εκτύπωση από tablet, υπολογιστή και smartphone
Εκτυπώστε ουσιαστικά από παντού χρησιμοποιώντας το smartphone ή τον υπολογιστή tablet σας με υποστήριξη Epson iPrint
Ενσωματωμένο Ethernet
Μοντέρνα σχεδίαση για όψη και αισθητική υψηλής ποιότητας
Μικρό μέγεθος (622 x 324 x 219 mm) που χωράει καλά σε περιορισμένους χώρους του σπιτιού ή του στούντιο
Ελαφριά (12,3 kg) σχεδίαση
Εκτύπωση χωρίς περιθώρια
Βελτιστοποιημένη ανάλυση 5760 x 1440
Εκτύπωση CD/DVD

Epson SC-P400

Epson SC-P400

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Epson Epson Printers Epson SC-P400
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!