Η Epson επεκτείνει για τρία χρόνια την εγγύηση επιλεγμένων μοντέλων


Η Epson επεκτείνει για τρία χρόνια  την εγγύηση επιλεγμένων μοντέλων

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Η Epson επεκτείνει για τρία χρόνια την εγγύηση επιλεγμένων μοντέλων Workforce, Workforce PRO και Ink Tank System
Η Epson, ηγέτης στον τομέα της εκτύπωσης ανακοίνωσε την επέκταση της τριετούς εγγύησης σε συγκεκριμένα μοντέλα εκτυπωτών των σειρών Workforce, Workforce PRO και Ink Tank System. Η προωθητική αυτή ενέργεια της Epson που ισχύει ήδη για επιλεγμένα μοντέλα Workforce, από τις 8 Ιουνίου 2015 και μέχρι τις 31 Μαρτίου 2016, επεκτείνεται και προσφέρει διευρυμένη προστασία στους κατόχους προϊόντων από την ιδανική για μεγάλους όγκους εκτυπώσεων, σειρά Workforce Pro, καθώς και σε επιλεγμένα προιόντα από την σειρά Workforce, αλλά και από την σειρά των ιδανικών για μικρές επιχειρήσεις, εκτυπωτών ITS.

Την αξιοπιστία και σιγουριά της τριετούς εγγύησης Epson απολάμβανουν ήδη οι κάτοχοι των, WF-5620DWF, WF-5690DWF, WF-5190DW και Workforce PRO WF-5110DW. Η τριετής εγγύηση διευρύνεται για να συμπεριλάβει πλέον, τον WF-3620DWF, και τους Workforce PRO WF-8010DW και WF-8510DWF, καθώς και τους νέους εκτυπωτές μεγέθους Α3, WF-7110DTW και WF-7610DWF, οι οποίοι θα κυκλοφορήσουν τον Ιούλιο του 2015 στην ελληνική αγορά. Η εγγύηση επεκτείνεται επιπλέον από * Ιουνίου, και στους μονόχρωμους, ιδανικούς για γραφεία, Ink Tank System M100, M105, M200 .

Στην ιστοσελίδα της Epson μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τους εκτυπωτές που πληρούν τις προϋποθέσεις, καθώς και για τους όρους της εκτεταμένης τριετής εγγύησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Epson Epson Printers

Πηγή:

Epson
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!