Έρχεται το HONOR 20 Pro, θα έχει τετραπλή κάμερα με 10x ζουμ;

Η HONOR θα παρουσιάσει στις 21 Μαίου το νέο της smartphone, HONOR 20 Pro, το οποίο θα έχει πολύ δυνατά φωτογραφικά χαρακτηριστικά.
Το HONOR 20 Pro, η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας, θα έχει κάμερα παρόμοια με το Huawei P30 Pro, αν και όπως ξέρουμε δεν θα υπάρχει εμπλοκή της Leica στην δημιουργία της (τουλάχιστον επίσημα).
Το νέο smartphone λέγεται ότι θα έχει βασική κάμερα στα 40 Megapixels, μια δεύτερη κάμερα με υπερ-ευρυγώνιο φακό στα 20 Megapixels και μία κάμερα με τηλεφακό στα 8 Megapixels, η οποία θα αποδίδει μάλλον 10x zoom, με περισκοπική αρχιτεκτονική, όπως τα Oppo Reno 10x zoom και Huawei P30 Pro. Το 10x αναμένουμε να είναι υβριδικό, πιθανόν το οπτικό να είναι στα 3x ή 5x. Η τέταρτη κάμερα, η λεγόμενη κάμερα ToF, αναλαμβάνει να μαζέψει πληροφορίες σχετικά με το βάθος πεδίου, απαραίτητες για την προσωμοίωση του bokeh στα πορτραίτα και όχι μόνο.
Μαζί με το HONOR 20 Pro θα έχουμε και τα HONOR 20 και HONOR 20 Lite.