Έρχονται η Panasonic S Cinema κάμερα, ο νέος MFT φακός στα 10-25mm και δύο L τηλεμετατροπείς

Όπως ξέρουμε ήδη η Panasonic ετοιμάζεται να κάνει το μπαμ στην κατηγορία των κινηματογραφικών καμερών με την ανακοίνωση μίας νέας κάμερας.
Η νέα κινηματογραφική κάμερα της Panasonic αναμένουμε να είναι στην νέα Full Frame σειρά mirrorless μηχανών Panasonic S και θα έχει φυσικά L-mount.
Τα site φημών αναφέρουν ότι θα πρόκειται για μία κάμερα εστιασμένη στη λήψη βίντεο και θα είναι κατασκευασμένη σαν “τανκ”, ενώ θα είναι μεγαλύτερη από τις πρώτες Full Frame mirrorless μηχανές της εταιρείας (οι οποίες όμως ήδη είναι μεγαλούτσικες), για να μπορεί να διαχειρίζεται καλύτερα τις υψηλές θερμοκρασίες λόγω της λήψης βίντεο.
Επιπλέον η Panasonic θα ανακοινώσει τον νέο της ζουμ φακό Panasonic LEICA DG VARIO-SUMMILUX 10-25mm F1.7 ASPH (ελάχιστη απόσταση εστίασης 28 εκατοστών, θα δέχεται φίλτρα των 77mm) και δύο τηλεμετατροπείς για το L-mount, τον 1.4x και τον 2x.