Europe in my Region 2014, διαγωνισμός φωτογραφίας από την Ε.Ε.


Europe in my Region 2014, διαγωνισμός φωτογραφίας από την Ε.Ε.

Ο διαγωνισμός έχει ως σκοπό να αναδείξει τα έργα που συγχρηματοδοτήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις αλλαγές που η δημιουργία τους έφερε στην ζωή των κατοίκων.
Για να συμμετάσχετε πρέπει να έχετε πρόσβαση στο facebook και να ανεβάσετε από μία μέχρι τρεις φωτογραφίες ενός έργου το οποίο έχει κατασκευαστεί σε κάποια περιοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκή Ένωσης. Μέσα στην εικόνα που θα στείλετε πρέπει να περιλαμβάνεται και η πινακίδα του έργου με τα στοιχεία του και την σημαία της Ευρωπαϊκή Ένωσης.

Οι 4 νικητές που θα επιλεγούν, 3 από επιτροπή και ένας από το κοινό, θα κερδίσουν από μία επιταγή 1.000 ευρώ για την αγορά φωτογραφικού εξοπλισμού και ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες τον Οκτώβριο.

Μπορείτε να πάρετε μέρος μέχρι τις 25 Αυγούστου (μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι) εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!