European Professional Photographer of the Year Awards 2015, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2015 οι συμμετοχές


European Professional Photographer of the Year Awards 2015, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2015 οι συμμετοχές

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να προωθήσει το επάγγελμα του φωτογράφου και να ανεβάσει το επίπεδο των επαγγελματικών standards.

Οι κατηγορίες στις οποίες μπορούν να συμμετάσχουν οι διαγωνιζόμενοι είναι:
– Wedding
– Potrait
– Commercial
– Reportage + Photojournalism
– Landscape + Wildlife
– Illustration, Digital Art & Fine Art

Επίσης υπάρχουν δύο ειδικές κατηγορίες:
– International Photographers, για φωτογράφους που δεν είναι πολίτες της Ευρώπης
– Students and Young Photographers, για όσους είναι φοιτητές φωτογραφικών σχολών και όσους εργάζονται ως βοηθοί φωτογράφου, με ηλικία μέχρι 25 ετών

Στα European Professional Photographer of the Year Awards μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες φωτογράφοι που είναι κάτοικοι της Ευρώπης. Η συμμετοχή κοστίζει 30 ευρώ για το ελάχιστο των 3 φωτογραφιών ανά κατηγορία που μπορεί να συμμετάσχει ο κάθε φωτογράφος. Όσοι είναι μέλη της FEP έχουν ειδική τιμή στα 20 ευρώ.
Για κάθε επιπλέον εικόνα που θα αποσταλεί στον διαγωνισμό το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ.
Για όσους συμμετάσχουν στην κατηγορία “Students and Young Photographers” η χρέωση είναι 10 ευρώ για τις πρώτες 3 εικόνες.

Τους όρους συμμετοχής θα βρείτε εδώ, ενώ μπορείτε να στείλετε την συμμετοχή σας εδώ.

Δείτε τους νικητές των προηγούμενων ετών, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!