Exo GP-1, ειδικό housing για αυξήσετε τη λειτουργικότητα της GoPro σας


Exo GP-1, ειδικό housing για αυξήσετε τη λειτουργικότητα της GoPro σας

Πρόκειται για ένα housing μέσα στο οποίο τοποθετείται η GoPro και δίνει στην action camera δυνατότητες μίας φωτογραφικής μηχανής.

Το Exo GP-1 προσφέρει εργονομικό grip για σταθερό πιάσιμο, υποδοχή 1/4” για τοποθέτηση σε τριπόδι, cold shoe για τοποθέτηση διάφορων αξεσουάρ (όπως ένα LED ή ένα iPhone) και υποδοχή για φίλτρα (μπροστά από το φακό της GoPro). Επιπλέον ο χρήστης έχει τη δυνατότητα χρήσης οπτικού οφθαλμοσκοπίου (το οποίο αντιγράφει το κάδρο που βλέπει η GoPro) και μπορεί να κρατάει το Exo GP-1 από το δερμάτινο λουρί του.

Το Exo GP-1 αναμένεται, αν λάβει την χρηματοδότηση μέσω KickStarter, να κοστίζει 185-220 δολάρια και να είναι διαθέσιμο μέσα στο 2016.

Exo GP-2

Exo GP-3

Exo GP-1-1

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε τη σελίδα του Exo GP-1 στη KickStarter.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!