Eye-Fi Mobile X2, νέα ασύρματη κάρτα μνήμης η οποία επιτρέπει άμεσο download σε φορητές συσκευές


Eye-Fi Mobile X2, νέα ασύρματη κάρτα μνήμης η οποία επιτρέπει άμεσο download σε φορητές συσκευές

Eye-Fi Mobi SDΗ Eye-Fi είναι γνωστή για τις Eye-Fi κάρτες μνήμης της, τύπου SD, που επιτρέπουν την ασύρματη μεταφορά του υλικού μας σε άλλες συσκευές.

Η νέα της πρόταση, ονομάζεται Eye-Fi Mobile X2 και είναι μία κάρτα μνήμης που επιτρέπει το “κατέβασμα” των φωτογραφιών μας σε οποιαδήποτε φορητή συσκευή χρησιμοποιεί WiFi με μεγαλύτερη ευκολία.  Με τη βοήθεια της ειδικής εφαρμογής για iOS και Android smartphones και tablets, και εισάγωντας τον 10 ψήφιο κωδικό, μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στη Eye-Fi Mobile X2 και να κατεβάσουμε όποια φωτογραφία επιθυμούμε.  Έτσι μπορούμε να μοιραστούμε άμεσα τις φωτογραφίες μας με τους φίλους μας στο διαδίκτυο αλλά και να έχουμε ένα άμεσο backup τους για παν ενδεχόμενο.

Η νέα κάρτα μνήμης θα κυκλοφορήσει σε 8GB (50$) και 16GB (80$) και μπορείτε να τη βρείτε στο Amazon.

via dpreview

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Eye-Fi
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!