Η Eye-Fi λύνει το πρόβλημα συμβατότητας των ασύρματων καρτών της με την Nikon D800


Η Eye-Fi λύνει το πρόβλημα συμβατότητας των ασύρματων καρτών της με την Nikon D800

Το πρόβλημα, που είχε παρουσιαστεί με τις ασύρματες SD κάρτες της Eye-Fi, κατά το οποίο δεν ενεργοποιούταν η ασύρματη λειτουργία με την τοποθέτηση των καρτών στην Nikon D800, λύθηκε από την εταιρεία με την κυκλοφορία της αναβάθμισης του λογισμικού των καρτών, έκδοση 5.0018.  Σύμφωνα με τους υπευθύνους της εταιρείας, η έλλειψη συμβατότητας οφειλόταν στο γεγονός ότι οι ασύρματες κάρτες της μεταδίδουν τα δεδομένα στο κανάλι 6, κανάλι που από ότι φαίνεται δεχόταν παρεμβολές από την USB 3 υποδοχή της D800.  Η λύση ήταν να μεταπηδήσει η μετάδοση των δεδομένων στο κανάλι 11.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αναβάθμιση της κάρτας σας ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ.

  • Να επισημάνουμε ότι η ασύρματη μετάδοση αρχείων προτείνεται για αρχεία JPG, γιατί σε περίπτωση που θέλετε να στείλετε αρχεία RAW (NEF) θα περιμένετε αρκετά λόγω του μεγάλου μεγέθους τους (ειδικά για τα αρχεία της D800).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Eye-Fi Nikon D800
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!