Eyefi Mobi Pro, μία κάρτα μνήμης για ασύρματη μεταφορά RAW αρχείων


Eyefi Mobi Pro, μία κάρτα μνήμης για ασύρματη μεταφορά RAW αρχείων

Η Eyefi Mobi Pro δημιουργεί το δικό της WiFi hotspot μέσω του οποίου μπορούμε να μεταφέρουμε ασύρματα τις εικόνες μας σε smartphones και tablets, ενώ μπορεί να συνδεθεί και σε υπάρχοντα WiFi δίκτυα για την μεταφορά των εικόνων σε Η/Υ.

H νέα ασύρματη κάρτα μνήμης είναι κατασκευασμένη για να μεταφέρει JPEG αλλά και RAW αρχεία, με τον χρήστη της να μπορεί να επιλέξει ποιες φωτογραφίες θέλει να μεταφέρει μέσα στην μηχανή του. Σε αυτό την βοηθάνε οι ειδικές εφαρμογές που έχει δημιουργήσει η εταιρεία για iOS, Android και για Desktop Η/Υ (Windows, Mac OS).

H Eyefi Mobi Pro θα είναι διαθέσιμη στην χωρητικότητα των 32GB στην τιμή των 66 λιρών Αγγλίας και θα συνοδεύεται με συνδρομή ενός έτους στο Eyefi Cloud με απεριόριστη χωρητικότητα (αξίας 35 λιρών Αγγλίας).

Eyefi Mobi Pro-2

Eyefi Mobi Pro-1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Eyefi
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!