Η EyeFi μας αποκαλύπτει τους 30 φωτογράφους που χρησιμοποιούν καλύτερα το internet και τα social media


Η EyeFi μας αποκαλύπτει τους 30 φωτογράφους που χρησιμοποιούν καλύτερα το internet και τα social media

Ειδικά για τους φωτογράφους η σωστή χρήση των κοινωνικών δικτύων μπορεί να τους εκτοξεύσει στην κορυφή.

Η εταιρεία κατασκευής ασύρματων SD καρτών μνήμης συνεργάστηκε με την εταιρεία marketing Evolve και συγκέντρωσαν σε ένα μοναδικό infographic τους 30 κορυφαίους φωτογράφους στον κόσμο στην χρήση του internet και των κοινωνικών δικτύων προς όφελος τους.

top-world-photographers-infographic

Αν θέλετε δείτε το infographic σε πλήρη ανάλυση πατήστε εδώ.

Επίσης αν σαν ενδιαφέρει μπορείτε να δείτε την λίστα των 100 φωτογράφων που είναι πιο ενεργοί στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα, με τις ιστοσελίδες τους και τους λογαριασμούς τους σε twitter, instagram, facebook και google+ εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Great Photographers infographic

Πηγή:

EyeFi
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!