Διαγωνισμός φωτογραφίας με έπαθλο ένα Samyang 85mm f1.4


Το γνωστό blog thephoblographer διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας πορτραίτου με έπαθλο ένα φακό Rokinon 85mm f1.4.  (για όσους δεν το γνωρίζουν Rokinon είναι το όνομα με το οποίο κυκλοφορούν οι φακοί Samyang στις Η.Π.Α.).
Για να πάρετε μέρος πρέπει να γίνετε μέλος του γκρουπ της Rokinon στο Flickr και να ανεβάσετε μία φωτογραφία πορτραίτου με διαστάσεις 1024 x 768.  Η καλύτερη φωτογραφία θα κριθεί από επιτροπή που θα σχηματιστεί από την Rokinon και το thephoblographer.  Μπορείτε να στείλετε τις συμμετοχές σας μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου.

Ο νικητής θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής και τυχόν φόρους.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x

Adblock Detected

Για να συνεχίσετε την περιήγησή σας στο pttl.gr, παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Ad Blocker.

Οι διαφημίσεις μας επιτρέπουν να διατηρούμε το περιεχόμενο δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας. Χωρίς τη διαφημιστική υποστήριξη, η λειτουργία και η εξέλιξη του site δεν θα ήταν εφικτές.

Μόλις απενεργοποιήσετε το Ad Blocker, ανανεώστε τη σελίδα για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο του pttl.gr.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την κατανόησή σας.