Facebook: Υποστηρίζει και φωτογραφίες 360 μοιρών


Facebook: Υποστηρίζει και φωτογραφίες 360 μοιρών

Στα μέσα Μαΐου το Facebook είχε ανακοινώσει ότι θα υποστηρίζει την προβολή φωτογραφιών 360 μοιρών, κάτι που ξεκινάει επίσημα σήμερα.

Πλέον οι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου θα μπορούν να δημοσιεύουν και να βλέπουν φωτογραφίες 360 μοιρών. Οι φωτογραφίες 360 μοιρών θα ξεχωρίζουν στο Feed από μία μικρή σφαίρα με την ένδειξη 360 στο κέντρο της εικόνας και ο χρήστης θα μπορεί να πατάει πάνω τους και στη συνέχεια να σέρνει το δάχτυλο του ή να μετακινεί το smartphone του για να τις βλέπει (δείτε φωτογραφίες 360 μοιρών του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού εδώ).

Για τη λήψη φωτογραφιών 360 μοιρών μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάποια από τις εφαρμογές που υπάρχουν για Android ή iOS, ενώ η δημοσίευση των φωτογραφιών 360 μοιρών γίνεται όπως ακριβώς και με τις κανονικές φωτογραφίες (δείτε τις οδηγίες που δίνει το Facebook εδώ).

Αναβαθμίστε τις εφαρμογές του Facebook για Android και iOS για να μπείτε στον κόσμο των φωτογραφιών των 360 μοιρών.

Facebook

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Facebook

Πηγή:

Facebook
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!