Fantasea Radiant 2500, ειδικά LED για υποβρύχιες λήψεις


Fantasea Radiant 2500, ειδικά LED για υποβρύχιες λήψεις

Τα δύο LED είναι κατάλληλα για λήψη φωτογραφιών και videos μέχρι τα 100 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού και μπορούν να προσαρμοστούν σε μία πλειάδα υποβρύχιων συστημάτων.

Διαθέτουν δείκτη της κατάστασης της μπαταρίας (λειτουργούν με 2 x AA μπαταρίες) και το χρώμα του φωτός που παράγουν είναι θερμό. Επιπλέον η ένταση του φωτός, η οποία φτάνει τα 2500 Lumens, ρυθμίζεται ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη (25%, 50%, 100%).

Το Fantasea Radiant Pro 2500 διαθέτει 12 LED, παράγοντας ακτίνα φωτός η γωνία του οποίου μπορεί να προσαρμοστεί στις 15 ή στις 120 μοίρες.
Ακόμα υπάρχει η δυνατότητα το φως που παράγεται να είναι ερυθρό, Ultra Violet (UV) & μπλε ή να ρυθμιστεί ώστε να αναβοσβήνει (λευκό και κόκκινο) για την εκπομπή SOS μηνύματος.
Τέλος το Fantasea Radiant Pro 2500 “θυμάται” σε ποια ρύθμιση λειτουργούσε πριν απενεργοποιηθεί, ώστε με την ενεργοποίηση του να την διατηρήσει.

fantasea-1

Τα Fantasea Radiant 2500 και Fantasea Radiant Pro 2500 ζυγίζουν 262 και 376 γραμμάρια αντίστοιχα και οι τιμές τους είναι 560 και 720 δολάρια αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!