Μεγάλος διαγωνισμός στο YouTube! Κέρδισε το FeiYu Vimble για τα video σου και όχι μόνο!


Μεγάλος διαγωνισμός στο YouTube! Κέρδισε το FeiYu Vimble για τα video σου και όχι μόνο!

Ακόμα ένας μεγάλος διαγωνισμός από το pttlgr καθώς σας χαρίζουμε ακόμα ΕΝΑ δώρο.

Σε συνεργασία με την εταιρεία GALAXY HELLAS (egalaxy) δίνουμε την ευκαιρία σε ένα τυχερό αναγνώστη να κερδίσει το FeiYu Vimble, αξίας 129 ευρώ.

Τι κληρώνουμε;

Έξυπνο και Ελαφρύ Smart Phone Gimbal
To FeiyuTech Vimble c Smart Phone Gimbal διαθέτει έναν ολοκαίνουργο συνδυασμό σχεδίασης και υλικών κατασκευής για να φέρει μια πρωτοφανή εμπειρία καταγραφής βίντεο στους νέους και μοντέρνους δημιουργούς. Κατασκευασμένο από υλικό ABS, το Vimble c είναι ελαφρύ και στιβαρό.

Νέος Δυναμικός Σχεδιασμός
Το Vimble c με προηγμένη εργονομική φιλοσοφία εξασφαλίζει εξαιρετική άνεση και ευκολία στο κράτημα. Η καμπυλωτή μορφή της λαβής του ταιριάζει τέλεια στην παλάμη καθιστώντας την χρήση του απόλυτα απολαυστική.

Κινητήρες Χωρίς Ψήκτρες, μικρό βάρος-μεγάλη δύναμη
Το Vimble c είναι εξοπλισμένο με τους νέους κινητήρες της Feiyu Tech χωρίς ψήκτρες οι οποίοι εξασφαλίζουν ακρίβεια λειτουργίας και μειώνουν σημαντικά το βάρος της συσκευής. Χάρη στον αλγόριθμο G-series, το Vimble c παρέχει εκπληκτική απόδοση σταθεροποίησης.

Eυφυές Περιβάλλον Χρήσης Σχεδιασμένο για Χρήση με το ένα χέρι
O νέος βιομηχανικός σχεδιασμός προσφέρει ένα ολοκαίνουργο περιβάλλον χρήσης στο Vimble c. Πιο ολοκληρωμένο και διαδραστικό, το νέο περιβάλλον χρήσης σας επιτρέπει να ελέγχετε το χειριστήριο τεσσάρων κατευθύνσεων και το κουμπί του Bluetοoth με τον αντίχειρά σας, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να αλλάζετε ρυθμίσεις με τον δείκτη σας από την πίσω μεριά της συσκευής.

Έξυπνος εντοπισμός προσώπων για ακατάπαυστη καταγραφή
Η νέα εφαρμογή Feiyu ON για iOS και Android ενεργοποιεί τον εντοπισμό προσώπων απλά με ένα άγγιγμα. Το Vimble c μπορεί να ακολουθεί γρήγορα και με ακρίβεια τις ανθρώπινες κινήσεις για τέλεια καταγραφή βίντεο εξ’ αποστάσεως.

Δυναμικό Πανόραμα με Ένα Μόνο Κουμπί
Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Feiyu ON, το Vimble c μπορεί να περιστραφεί οριζοντίως σε 360 μοίρες παράγοντας με μεγάλη ευκολία απρόσκοπτες πανοραμικές φωτογραφίες.

Χειροκίνητες Ρυθμίσεις Παραμέτρων
Mία ροδέλα στο πίσω μέρος του Vimble c επιτρέπει να πραγματοποιείτε ρυθμίσεις με τον αντίχειρά σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε την εστίαση, την έκθεση και άλλες παραμέτρους μέσω της εφαρμογής Feiyu ON.

Ενσωματωμένη ισχυρή μπαταρία Li-ion για συνεχόμενη χρήση έως και 5 ώρες
Οι σχεδιαστές του Vimble c ενσωματώσανε μία μπαταρία Li-ion για να μειώσουν το μέγεθος και να αυξήσουν την αυτονομία της συσκευής στις 5 ώρες. Επιπλέον μπορείτε να φορτίσετε το Vimble c κατευθείαν μέσω θύρας micro-USB με κάποια εξωτερική πηγή όπως ένα power bank.

Εκτενής Διαθεσιμότητα Αξεσουάρ
Το Vimble c προσφέρει δύο θύρες για βίδα 1/4 στο κάτω μέρος και στο μέσον της λαβής. Μπορείτε εύκολα να στηρίξετε ένα τρίποδο ή μια μπάρα επέκτασης για να διευρύνετε τον στιλ της βιντεοσκόπισής σας. Χρησιμοποιώντας έναν αντάπτορα cold shoe μπορείτε ακόμη να στηρίξετε ένα μικρόφωνο ή έναν φακό led και να βελτιώσετε σε πολύ μεγάλο βαθμό την ποιότητα του ήχου και του βίντεο.

Χαρακτηριστικά
Ευέλικτη εφαρμογή Feiyu On: Συνδέεται εύκολα μέσω Bluetooth, με το iOS ή Android smartphone σας για σας δώσει τη δυνατότητα να καταγράψετε βίντεο Time-lapse, να ενεργοποιήσετε τις λειτουργίες Face-tracking και 180° panorama καθώς και άλλα έξυπνα χαρακτηριστικά.
Γρήγορη εγκατάσταση: Απλά τοποθετήστε το τηλέφωνό σας και το Vimble c θα ξεκινήσει να καταγράφει στο δευτερόλεπτο.
Εξαιρετική Σταθεροποίηση: Το σύστημα σταθεροποίησης 3 αξόνων του Vimble c ακυρώνει τις κινήσεις σε 3 κατευθύνσεις κρατώντας το smartphone σας σταθερό όταν το χέρι σας τρέμει.
Ολοκληρωμένος πίνακας ελέγχου: O έξυπνος πίνακας ελέγχου του Vimble c μπορεί να χρησιμοποιηθεί απλά με το ένα χέρι ώστε να γίνουν αλλαγές στις ρυθμίσεις της κάμερας.
Ευέλικτος προσανατολισμός: Το Vimble c σας επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα τον προσανατολισμό του τηλεφώνου σας

Πως συμμετέχω;

Αυτός ο διαγωνισμός είναι αποκλειστικά για το YouTube. Μπορείτε να πάρετε μέρος κάνοντας Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube και αφήνοντας ένα σχόλιο στο δεύτερο επεισόδιο της online live εκπομπή μας Angle of View, λέγοντας αν θα κάνετε φωτογραφίες ή video με το FeiYu της Vimble αν το κερδίσετε.

Μέχρι πότε μπορώ να πάρω μέρος και πως θα μάθω αν κέρδισα;

Μπορείτε να αφήνετε σχόλια μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2018 στις 23:59 (ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ μέχρι την εκπομπή μας στο YouTube και την στιγμή της κλήρωσης στις 2 Μαρτίου 2018!). H κλήρωση θα γίνει την εβδομάδα μετά τις 28 Φεβρουαρίου σε μία από τις εκπομπές μας, αυτόματα μέσω ειδικής εφαρμογής και ο νικητής θα ενημερωθεί μέσα από την εκπομπή μας, ενώ θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση με άρθρο στο pttl.gr και δημοσίευση στις σελίδες μας στο Facebook, στο Google+ και στο Twitter.

Ο χορηγός της κλήρωσης GALAXY HELLAS ΕΜΠΟΡΙΚΗ

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 2007 ως συνέχεια του πρώτου ηλεκτρονικού καταστήματους στην Ελλάδα (www.galaxy.gr) με ειδίκευση στο χώρο των GPS και των τηλεπικοινωνιών από το 1999. Μετά από μια περίοδο ανάπτυξης είναι πλέον κυρίαρχη στην αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου στις κατηγορίες των συσκευών πλοήγησης, στα wearables και στα φωτογραφικά είδη. Επίσης η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένος εμπορικός αντιπρόσωπος των οίκων Garmin, Suunto, Polar, GoPro, Tomtom, Fujifilm, Sony, Canon, Nikon, Pentax, Ricoh, Fujifilm, Olympus κ.α.

Σε συνέχεια της ηλεκτρονικής της παρουσίας η εταιρεία διατηρεί δύο καταστήματα. Το κεντρικό μας κατάστημα βρίσκεται στην Αργυρούπολη ενώ το υποκατάστημά μας βρίσκεται στη Νέα Ερυθραία. Παράλληλα διατηρεί συνεργασία με την ACS courier με παρουσία σε 350 σημεία πανελλαδικά έτσι ώστε να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της είτε για την παράδοση παραγγελιών είτε για την παραλαβή προϊόντων μετά την πώληση που προορίζονται για service. Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις παραγγελίες τους ηλεκτρονικά, στο φυσικό μας κατάστημα στην Αργυρούπολη και μέσα από το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Σταθερή πολιτική της εταιρείας μας είναι να εξασφαλίζει στους καταναλωτές τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά της έξοδα διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα που αποκλειστικά εμπορεύεται. Κύριος στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υποστήριξης στους πελάτες μας πριν αλλά και ιδιαίτερα μετά την πώληση (after sales support) καθώς πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη προβολή της εταιρείας μας.

Ταυτότητα (βασικά στοιχεία της εταιρείας):

GALAXY HELLAS ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ Ε.Ε.
ΑΦΜ: 800470153 / ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Αριθμός ΓΕΜΗ: 124254701000
Εμπόριο Ηλεκτρονικών – Φωτογραφικών – outdoor ειδών
Έδρα: Λεωφόρος Αλίμου 127, Αργυρούπολη, Τ.Κ 16452
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 211 79 00 999
Καλή τύχη σε όλους!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Giveaways pttlgr
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!