Film Stocks, δώστε στις εικόνες και τα video την μοναδική εμφάνιση αναλογικών φιλμ


Film Stocks, δώστε στις εικόνες και τα video την μοναδική εμφάνιση αναλογικών φιλμ

filmstocksΗ Digital Film Tools παρουσιάζει το Film Stocks, έκδοση 1.5.  Πρόκειται για ένα plugin (πρόσθετο) για προγράμματα όπως τα Adobe Photoshop, Lightroom, After Effects, Premiere Pro, Apple Aperture and Final Cut Pro, το οποίο μπορεί να δώσει στις εικόνες και τα video σας την εμφάνιση αναλογικών φιλμ.

Η νέα έκδοση 1.5, λειτουργεί αρκετά πιο γρήγορα και προσφέρει 288 presets αναλογικών φωτογραφικών φιλμ (έγχρωμων και Α/Μ), ανάμεσα στα οποία φιλμ των Agfa, Fuji, Ilford, Kodak, Polaroid και Rollei.

Το Film Stocks 1.5 πωλείται:

  • σε έκδοση photo plugin για τα Adobe Photoshop, Adobe Photoshop Elements, Adobe Photoshop Lightroom και Apple Aperture, η οποία κοστίζει 95$.
  • και σε έκδοση video/film plugin για τα Adobe After Effects, Adobe Premiere Pro, Apple Final Cut Pro (including FCPX), Apple Motion 5 και Avid Editing Systems, η οποία κοστίζει 195$.

Το αρχείο εγκατάστασης περιλαμβάνει και τις δύο εκδόσεις και απλά επιλέγεται ποια από τις δύο θέλετε κατά την εγκατάσταση.  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Film Stocks δοκιμαστικά για μία περίοδο 15 ημερών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

film simulator plugin
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!