Έρχεται το FILME 2014


Έρχεται το FILME 2014

Θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 11 Μαΐου και περιλαμβάνει εκτός από την προβολή των ταινιών, παράλληλες δραστηριότητες, εκθέσεις, master classes, workshops και events. Στη λήξη του φεστιβάλ θα δοθούν βραβεία Σκηνοθεσίας, Σεναρίου, Φωτογραφίας, Μοντάζ και Κοινού. Επίσης θα απονεμηθούν και τιμητικές διακρίσεις Πρωτότυπου σεναρίου, Αντρικού ρόλου, Γυναικείου ρόλου και Πρωτότυπης μουσικής. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους “FILME 2014” από τις 8 έως τις 11 Μαΐου στο Θέατρο ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ. Μία ακόμη ευκαιρία για τους νέους καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του κινηματογράφου να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να διακριθούν μέσα από αυτή, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ζαχαριάδης Κρίτωνας διοργανώνει το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους ‘’FILME’’.

Στα πλαίσια του φεστιβάλ κάθε χρόνο τιμάται ένας καταξιωμένος σκηνοθέτης και ένας ηθοποιός που έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους στον κινηματογράφο. Φέτος θα τιμηθεί ο σκηνοθέτης Γιώργος Τσεμπερόπουλος και ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Συγχρόνως παράλληλες δραστηριότητες, εκθέσεις, master classes, workshops και events θα ντύσουν αυτό το πολιτισμικό τετραήμερο το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό χώρο της Θεσσαλονίκης με την στήριξη της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη και διοργανωτή Κρίτωνα Ζαχαριάδη: «Το συγκεκριμένο πολιτιστικό γεγονός επιδιώκει να τονώσει την ανάγκη των νέων ανθρώπων για δημιουργία και να προωθήσει τον εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ καλλιτεχνών»

Δείτε το επίσημο trailer του Φεστιβάλ:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Film Festival FILME
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!