Αναβάθμιση λογισμικού για την Canon EOS-1D X


Αναβάθμιση λογισμικού για την Canon EOS-1D X

Η νέα αναβάθμιση για την Canon EOS-1D X  έκδοση 1.1.1 ανακοινώθηκε σήμερα από την Canon.  Η αναβάθμιση έρχεται να ικανοποιήσει απαιτήσεις των χρηστών.

Οι βελτιώσεις με το νέο λογισμικό είναι:
1. Ενεργοποιείται το κεντρικό σημείο αυτόματης εστίασης σε σταυροειδές σχήμα όταν χρησιμοποιούνται προσαρμογείς και φακούς που σε συνδυασμό δίνουν μέγιστο διάφραγμα f/8.
2. Εμφανίζονται με κόκκινο χρώμα τα στοιχεία στο οφθαλμοσκόπιο στην επιλογή συνεχούς εστίασης.
3. Διορθώνεται το φαινόμενο κατά το οποίο ο αισθητήρας έκθεσης δίνει λανθασμένη ένδειξη και οι εικόνες βγαίνουν μαύρες.
4. Διορθώνεται το φαινόμενο κατά το οποίο εμφανίζεται ο κωδικός Err 70 κατα την διάρκεια λήψεων στην επιλογή AEB.
5. Διορθώθηκαν λάθη στο Αραβικό μενού.
6. Διορθώνεται το φαινόμενο κατά το οποίο το λογισμικό των φακών δεν μπορεί να αναβαθμιστεί κανονικά.

Η αναβάθμιση ισχύει για τις μηχανές με έκδοση λογισμικού 1.0.6 και διαρκεί 7 λεπτά!  Οδηγίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ και να κατεβάσετε την αναβάθμιση εδώ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!