Ο Βάιος Βήτος είναι filmmaker, φωτογράφος και δημιουργός του PTTL.gr, της Νο1 πλατφόρμας για δημιουργούς εικόνας στην Ελλάδα. Ασχολείται με τη φωτογραφία και το βίντεο με έμφαση στη φύση, την άγρια ζωή και τη φωτογραφία ντοκουμέντου, ενώ συμμετέχει ενεργά σε δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.
Από το 2012 είναι αρχισυντάκτης του pttl.gr και μέλος μίας ομάδας, η οποία διαχειρίζεται την καθημερινή ροή ειδήσεων για δημιουργούς εικόνων στο pttl.gr, το νο1 site και portal για φωτογράφους, βιντεογράφους, κινηματογραφιστές και νέους δημιουργούς περιεχομένου.
Θεματολογία: Φωτογραφία, Βίντεο, Nature & Wildlife, φωτογραφία ντοκουμέντου, τεχνολογία εικόνας
Σχόλια
εν τω μεταξύ διάβασα ότι το ίδιο πρόβλημα έχει και η 1Dx και το έφτιαξαν με firmware, τι κάνουν εκεί στην Nikon και στην Canon?? αντιγράφουν τα πάντα μεταξύ τους?
πολυ καλη ερωτηση!