Διέρρευσαν οι φωτογραφίες του πρώτου φακού της Canon με LCD οθόνη


Διέρρευσαν οι φωτογραφίες του πρώτου φακού της Canon με LCD οθόνη

Σύμφωνα με τις φήμες στις 15 Σεπτεμβρίου η Canon θα ανακοινώσει δύο νέους φωτογραφικούς φακούς.

Ανάμεσα τους θα είναι ο Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM II, ο οποίος θα είναι ο πρώτος φακός στην ιστορία της εταιρείας που θα έχει LCD οθόνη για να δείχνει στοιχεία (ακολουθώντας τα βήματα της ZEISS με τους Batis φακούς), όπως η απόσταση εστίασης και το διάφραγμα.

O Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM II θα αποτελείται από 17 οπτικά στοιχεία (ανάμεσα στα οποία ένα UD) σε 12 group και διάφραγμα 9 λεπίδων. Η ελάχιστη απόσταση εστίασης θα είναι τα 1.2 μέτρα και θα έχει σταθεροποιητή 4 stops. Το βάρος του θα είναι 710 γραμμάρια και θα δέχεται φίλτρα των 67mm.

canon-ef-70-300mm-1

canon-ef-70-300mm-2

O Canon EF-M 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM, κατάλληλος για τις mirrorless μηχανές της σειράς EOS M με APS-C αισθητήρα, θα αποτελείται από 17 οπτικά στοιχεία σε 12 group (ανάμεσα στα οποία ένα UD και δύο ασφαιρικά) και διάφραγμα 9 λεπίδων. Η ελάχιστη απόσταση εστίασης θα είναι τα 45 εκατοστά και θα έχει σταθεροποιητή 4 stops. Επιπλέον θα έχει Stepping motor στο σύστημα αυτόματης εστίασης για πιο αθόρυβη εστίαση και μέγιστη μεγέθυνση 0.31x. Το βάρος του θα είναι 300 γραμμάρια και θα δέχεται φίλτρα των 55mm. Θα είναι διαθέσιμος σε μαύρο ή ασημί χρώμα.

canon-ef-18-150mm

canon-ef-18-150mm-1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Digicame-Info
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!